Herman

Lansering av Echo motorsågar

Spännande nyheter! Vi är glada över att introducera motorsågar och tillbehör från Echo som vårt senaste tillskott i sortimentet.

Varför vi valt Echo

De senaste 50 åren har Echo varit en världsledande tillverkaren av motordrivna handverktyg. Med sin innovation av eldrivna motorsågar och andra kraftfulla maskiner sätter de industristandarden högt och det är inte konstigt att deras trädutrustning är förstahandsvalet bland många arborister. 

En av anledningarna till att vi väljer att sälja motorsågar och produkter från Echo är att de erbjuder hög prestanda på samma gång som de ser till att möta EPA:s utsläppsbestämmelser och koldioxidsstandarder.

Vad du kan förvänta dig av Echo´s motorsågar

Echo har ett stort sortiment av olika trädgårds och arboristartiklar. De tillverkar bland annat motorsågar, topphandsågar, lövblåsar, häcksaxar, trimmers och mycket mer. Vi kommer främst att sälja deras motorsågar då de är mest efterfrågade av er arborister. Echo gör exeptionella batteridrivna topphandsågar. De är lätta, välbalanserad och smidiga att använda. I och med att de är så kompakta och lätta passar de bra för arborister som jobbar med avancerad trädbeskärning högt över marken.

Batterisågar

Echos batteri sågar har lång körtid på samma gång som de går snabbt att ladda upp. De är en riktigt kvalitetsprodukt med högprestanda. Ett plus är att du spar på vår miljö då du inte behöver använda dig fossila bränslen utan helt förlitar dig på batterierna. Med deras arborist motorsågar utlovas en härlig upplevelse i trädkronorna! 


Besök vårt sortiment av arborist motorsågar och tillbehör HÄR! Vi är nästant övertygade om att du kommer hitta något som passa dig!