Klik N'Ka Spikskor = Arboristbutiken.se
Hem » Spikskor » Klik N'Ka Spikskor

Klik N'Ka Spikskor

Spikskor från FTC
Artnr: FTC/KNK-E
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
5688 SEK

Beskrivning

De tjocka, förformade skumgummimuddarna ger ett bekvämt stöd för smalbenet. De mikrometriska spännena möjliggör både snabb justering och perfekt åtdragning, för effektivt stöd under demonteringsprojekt.

Namnet KLIK N'KA kombinerar orden KINKAJOU, namnet på ett trädlevande däggdjur från de tropiska skogarna i Central- och Sydamerika som rör sig med sina klor, och "CLIC-CLAC", ljudet av de mikrometriska spännena, en viktig innovation för dessa varumärken.

Dessa klor levereras i textilförpackningar, utan grepp.

KLIK N'KA:s grepp, spetsar, komfortskum och remmar finns tillgängliga som reservdelar, vilket gör att klorna kan användas i många år.

KOMFORT OCH OPTIMALT STÖD

Det tjocka och bekväma skummet har utvecklats speciellt för KLIK N'KA-klor. Det hålls perfekt på plats på skalet av ett kardborreband och en textilflik. Detta förhindrar också att spån kommer in mellan skalet och komfortskummet, vilket ökar dess livslängd.

Skrovet av epoxifiberglas och kolkomposit är både mycket starkt och lätt. Placeringen på fästet är mycket enkel med hjälp av 2 skruvar. 4 inställningshöjder är möjliga.

Monteringen säkerställer optimal komfort för smalbenet över hela skalets höjd, vilket minskar belastningen på stödområdena.


SNABB, ENKEL OCH EXAKT JUSTERING

Detta stängningssystem är unikt för fästklor. Det möjliggör exakt justering med bara några klick och utan ansträngning för perfekt stöd. Det är mycket enkelt att justera åtdragningen med en hand, även i axeln.

Det är möjligt att förjustera längden på de höga och låga remmarna.

Den nedre remmens glidband möjliggör perfekt positionering av fyrkanten med skons häl, allt du behöver göra är att dra åt remmen med "click-clac"-spännet.

Precis som vid åtdragning kan spännena låsas upp med en hand och utan ansträngning.

SPIKAR

Spetsen är utformad i en pyramidform. Den platta botten ger stöd i träet och förhindrar att spetsen vrider sig (till skillnad från runda spetsar).

Den pyramidala formen gör det också lätt att tränga in i träet genom att fibrerna sprids och lätt att ta bort.

Spetsarna är desamma som på STING AND STAY-klorna, helt enkelt anpassade för att KLIK N'KA-fästbandet ska kunna passera igenom.

Specifikationer

Artikelnamn: Klik N'Ka Spikskor
Artnr: FTC/KNK-E

Omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)

Dela

Blogga om